Skip to content

OM OSS

Construction Value förser dig med allt som behövs för att kunna bygga en stålhall.

Vi producerar och monterar stålhallar för industrin, ridhus, lager, lantbruk, butiker och padelhallar.

På Construction Value lär vi känna dig som kund, så att vi kan förstå vilka utmaningar du står inför. Vi använder vår tekniska och operativa kompetens till att anpassa våra produkter till ytterligare krav. Det kan handla om lagar och regler i olika länder samt skillnad i kultur och klimat. Med vår erfarenhet och kompetens ser vi helt enkelt till att du får en stålhall som lever upp till alla krav du har. Vi kan stolt presentera den svenska marknaden vårt gedigna byggprogram utvecklat av industrins ledande tillverkare- Välkommen till Construction Value.
construction value

Construction Value erbjuder stålhallar med hög kvalitet

Construction values konstruktionssystem erbjuder kvalitet, styrka och vettiga priser. Våra hallar levereras alltid till kompletta och monteringsfärdiga enligt dina önskemål, inklusive plintar, ramar, lättbalk, tak-och väggplåt, regnvattensystem, portar med mera. Vi levererar endast produkter från välkända leverantörer som Tata, Areco, Gunnebo and Kingspan. Alla våra produkter är CE märkta och certifierade enligt branschstandard.
construction value
construction value

Från idé till färdig byggnad

Construction Value har sedan starten specialiserat oss på stålhallar, där vi genom åren skaffar oss en mycket stor erfarenhet. Tillsammans med vårt säljteam och ingenjörer följs ditt projekt dag för dag tills hallen är färdig. Oavsett byggnad lägger vi ett stort fokus på effektivitet, kvalitet och pris.

Vi erbjuder flexibla och specialanpassade lösningar

Vi utgår alltid utifrån dina behov och krav när vi tar fram en lösning på ditt problem. Tillsammans gör vi en analys över dina behov och våra erfarna säljare kan rekommendera en lösning som passar dina behov. Vi hjälper också dig med standarder och normer som din verksamhet kräver.
construction value