Skip to content

Construction Value – från idé till färdig byggnad

Vi producerar och monterar stålhallar för industrin, ridhus, lager, lantbruk, butiker och idrott

På Construction Value lär vi känna dig som kund, så att vi kan förstå vilka utmaningar du står inför. Vi använder vår tekniska och operativa kompetens till att anpassa våra lösningar till lagar, regler och andra krav. Med vår erfarenhet och kompetens ser vi helt enkelt till att du får en stålhall som lever upp till det som krävs. Välkommen till Construction Value.

construction value

Construction Value erbjuder stålhallar med hög kvalitet

Construction values konstruktionssystem erbjuder kvalitet, styrka och vettiga priser. Våra hallar levereras alltid kompletta enligt dina önskemål, inklusive plintar, ramar, lättbalk, tak- och väggplåt, regnvattensystem, portar med mera. Vi levererar endast produkter från välkända leverantörer som Tata, Areco, Gunnebo and Kingspan. Alla våra produkter är CE- märkta och certifierade enligt branschstandard.

construction value
construction value

Från idé till färdig byggnad

Construction Value har sedan starten specialiserat sig på stålhallar, där vi genom åren skaffat oss en mycket stor erfarenhet. Tillsammans med vårt säljteam, ingenjörer och projektledare följs ditt projekt dag för dag tills hallen är färdig. Oavsett byggnad lägger vi ett stort fokus på effektivitet, kvalitet och pris.

Vi erbjuder flexibla och specialanpassade lösningar

Vi utgår alltid utifrån dina behov och krav när vi tar fram en lösning. Tillsammans gör vi en analys över dina behov och våra erfarna säljare kan rekommendera en lösning som passar dina behov. Vi hjälper också dig med standarder, lagar och normer som din verksamhet kräver.

Som en del av Applied Warehouses med systerföretagen Chrisma, Lager Komponenter och Rullprofil kan vi med samlade krafter arbeta flexibelt och lösningsorienterat för att möta speciella behov i olika branscher och hos varje enskild kund.

construction value