Skip to content

TOTAL ENTREPRENAD

Det är lätt att bygga med Construction Value.

När du har presenterat din idé och dina tankar för vårt salesteam får du en offert med ett konkurrenskraftigt pris på din nya byggnad. När du har accepterat vårt erbjudande kommer du att kontakta en av våra erfarna projektledare.

Projektering

Markarbete​

Stomresning

Montage

Slutbesiktning

Färdig att använda

Projektering

Efter du varit i kontakt med vårt säljteam hjälper våra erfarna konstruktörer dig med att ta fram en byggnad som passar dig och dina behov. Våra konstruktörer tar fram all nödvändig dokumentation som behövs för ditt bygglov. Sedan kommer du komma i kontakt med en utav våra erfarna projektledare som kommer följa ditt projekt från Ritning till färdig byggnad.

Markarbete

I det fall där vi levererar en nyckelfärdig lösning, tar vi ansvar för markarbetet. Annars ansvarar du för markarbetet och våra betongarbetare kommer och gjuter plintarna på plats.

Stomresning

Stålstommen levereras enligt tidsplanen. Det tar 1-2 dagar för våra montagelag att montera stålstommen och förbereda den för nästa steg i byggprocessen.

Montage

Vi gör slutmontage av reglar, tak, väggar och övriga tillbehör om inte annat avtalats. Våra erfarna montörer är en garanti för hallens slutgiltiga kvalitet och att tidplanen håller.

Slutbesiktning

När hallen är färdig genomför vår projektledare tillsammans med dig en slutbesiktning. Eventuella avvikelser noteras och åtgärdas. Du får också dokumentation med ritningar och byggtekniska fakta över din hall.

Färdig att använda

Din hall är nu färdig och vi hälsar dig välkommen i vårat gäng utav nöjda kunder!